Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Kunsten å ikke kaste mat
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Kunsten å ikke kaste mat
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Minst en tredel av all mat som produseres ender i søpla. Det er et økonomisk problem, og ikke minst katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Denne boka viser hvordan hver og en av oss kan bidra til å redusere mengden mat som kastes. Forfatteren tar for seg mer enn 100 av våre vanligste matvarer og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Matvarene er inndelt i kategorier som meierivarer, egg og brød, grønnsaker, kjøtt og tørrvarer. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat. Rikt illustrert med grafikker og fotografier. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 9788293615002
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001937     2200325   4500
*001111677
*00520170823111234.0
*007ta
*008170821s2017       a|||e||||||||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788293615002$cNkr 349.00$qh.
*035  $a(NO-OsBA)0517429
*040  $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*08204$a641.3$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aHorne, Thomas$d1972-$0(NO-TrBIB)98077806$4aut$81
*24510$aKunsten å ikke kaste mat$cThomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
*264 1$a[Oslo]$bHandverk forl.$c2017
*300  $a191 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*520  $aMinst en tredel av all mat som produseres ender i søpla. Det er et økonomisk problem, og ikke minst katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Denne boka viser hvordan hver og en av oss kan bidra til å redusere mengden mat som kastes. Forfatteren tar for seg mer enn 100 av våre vanligste matvarer og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Matvarene er inndelt i kategorier som meierivarer, egg og brød, grønnsaker, kjøtt og tørrvarer. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat. Rikt illustrert med grafikker og fotografier. Omtalen er utarbeidet av BS.
*588  $aKatalogisert etter omslaget
*65017$aMatkasting$0(NO-OsBA)1144521$2bibbi$9nor
*7001 $aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$0(NO-TrBIB)11084267$4ill$81
*7001 $aEick, Colin$d1970-$0(NO-TrBIB)1078463$4pht$81
*8521 $h641.3$iH
*900 0$aStoud Platou, Eivind$zPlatou, Eivind Stoud$9nor
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=257123&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Volda folkebibliotek641.3 H