List

Hit 4 of 258

Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt

[Book or leaflet - 2020]

Johnsen, Ina-Janine, 1964-

Eltefri bakst gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt Ina-Janine Johnsen . - 272 sider

https://media.aja.bs.no/21fb3121-65a0-4fae-8ed1-1f586eac9caf/cover/original.jpg

https://media.aja.bs.no/21fb3121-65a0-4fae-8ed1-1f586eac9caf/cover/thumbnail.jpg

Book or leaflet (0 available)

  • Volda folkebibliotek
    (Not for inter library loan)

Summary

Eltefri baking er baketeknikken som gir gode resultater uten masse bakgrunnskunnskap, tid eller kjøkkenskapene fulle av spesialutstyr. Deigen røres lett sammen, den heves, så formes den og får litt etterheving, hvis det er tid, før den åker inn i stekeovnen. En enkel vei til sunn og god bakst. Ina-Janine Johnsen har samlet om lag 100 oppskrifter på eltefrie bakevarer, fra kanelboller til brød og pizza med sprø bunn. Omtalen er utarbeidet av BS.

Full Record

Share with friends