Johnsen, Ina-Janine, 1964-
Eltefri bakst gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt Ina-Janine Johnsen . - 272 sider
https://media.aja.bs.no/21fb3121-65a0-4fae-8ed1-1f586eac9caf/cover/original.jpg
https://media.aja.bs.no/21fb3121-65a0-4fae-8ed1-1f586eac9caf/cover/thumbnail.jpg
Eltefri baking er baketeknikken som gir gode resultater uten masse bakgrunnskunnskap, tid eller kjøkkenskapene fulle av spesialutstyr. Deigen røres lett sammen, den heves, så formes den og får litt etterheving, hvis det er tid, før den åker inn i stekeovnen. En enkel vei til sunn og god bakst. Ina-Janine Johnsen har samlet om lag 100 oppskrifter på eltefrie bakevarer, fra kanelboller til brød og pizza med sprø bunn. Omtalen er utarbeidet av BS.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.