Allergikokebok: for hele familien : brød, kaker, middager, desserter : alle oppskrifter er uten egg, soya og nøtter. Ellers kan de fleste oppskriftene lages uten melk og gluten
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Allergikokebok: for hele familien : brød, kaker, middager, desserter : alle oppskrifter er uten egg, soya og nøtter. Ellers kan de fleste oppskriftene lages uten melk og gluten
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • q641.5631 M
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Denne kokeboken er et hjelpemiddel for alle som er allergiske eller overfølsomme mot viktige matvarer som egg, melk eller hvete/gluten, eller lager mat til noen som er det. Boken innholder supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri, med og uten gluten, egg og melk. Boken gir også tips om matoverfølsomhet. Det er lagt vekt på å bruke råvarer som er lett tilgjengelige og utvalget består av mat som er vanlig og viktig i norsk kosthold. NB: boken er en revidert utgave av "Voksentoppens allergikokebok" (2007).
ISBN
  • 978-82-02-43611-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001482nam a22002294c 4500
*00175973
*00520220126142036.0
*007t|
*008      b2014||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-43611-7$qib.$cNkr 349.00
*035  $a(BIBBI)0377060
*082 4$qNO-OsBA$a641.5631$25
*090  $bq$c641.5631$dM
*1001 $aMavrakis, Ann Eli$jn.
*24510$aAllergikokebok$bfor hele familien : brød, kaker, middager, desserter : alle oppskrifter er uten egg, soya og nøtter. Ellers kan de fleste oppskriftene lages uten melk og gluten$cAnn Eli Mavrakis ; foto: Mona Gundersen
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300  $a189 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $a1. utg.: Oslo : Damm, 2007 med tittel: Voksentoppens allergikokebok
*5058 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*5208 $aDenne kokeboken er et hjelpemiddel for alle som er allergiske eller overfølsomme mot viktige matvarer som egg, melk eller hvete/gluten, eller lager mat til noen som er det. Boken innholder supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri, med og uten gluten, egg og melk. Boken gir også tips om matoverfølsomhet. Det er lagt vekt på å bruke råvarer som er lett tilgjengelige og utvalget består av mat som er vanlig og viktig i norsk kosthold. NB: boken er en revidert utgave av "Voksentoppens allergikokebok" (2007).
*65017$aAllergiretter$gmatlaging$2BS
*700  $aGundersen, Mona$efotograf$4pht$jn.
*7400 $aVoksentoppens allergikokebok
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Ørsta folkebibliotekq641.5631 Mav