Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Matlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 9788282821575
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001783     2200301   4500
*001111076
*00520171031111132.0
*007ta
*008170913s2017       a|||e||||||||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788282821575$cNkr 369.00$qib.
*035  $a(NO-OsBA)0519345
*040  $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*08204$a641.5015$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aHopia, Anu$d1960-$0(NO-TrBIB)1507616672319$4aut$81
*24510$aKjemi på kjøkkenet$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi
*264 1$a[Oslo]$bHumanistisk forl.$c2017
*300  $a207 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aFinner$bfi.$2bibbi$81
*501  $aHar bibliografi, noter, ordliste
*520  $aMatlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMolekylær gastronomi$0(NO-OsBA)1140807$2bibbi$9nor
*7001 $aFooladi, Erik$d1972-$0(NO-TrBIB)97016477$4aut
*8521 $h641.501$iH
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=258744&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Volda folkebibliotek641.5 H