Forfattar
Tittel Den moderne jeger: over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden
Medansvarleg
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Forfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00002295 2200349 4500
*001117159
*00520170215112813.0
*007ta
*008170104s2017 a|||e||||||||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788202521509$cNkr 399.00$qib.
*035 $a(NO-OsBA)0506482
*040 $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*08204$a641.5$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aHammer, Gry$d1974-$0(NO-TrBIB)8005671$4aut$81
*24514$aDen moderne jeger$bover 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden$cGry Hammer ; foto: Mona Nordhøy
*264 1$a[Oslo]$bCappelen Damm$c2017
*300 $a206 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*501 $aHar bibliografi, register
*520 $aForfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging $0(NO-OsBA)1121834$2bibbi$9nor
*65027$aBærekraftig mat$0(NO-OsBA)1143786$2bibbi$9nob
*65027$aBerekraftig mat$0(NO-OsBA)1143786$2bibbi$9nno
*655 7$aKokebok$0(NO-OsBA)1166110$2bibbi$9nor
*7001 $aNordøy, Mona$d1968-$0(NO-TrBIB)13043460$4pht$81
*8521 $h641.5$iH
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=248220&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining