Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Ekte vare: guiden til uforfalsket mat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Ekte vare: guiden til uforfalsket mat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2009]
Noter
  • Dette er oppfølgeren til boken "Den hemmelige kokken" som kom i 2008. Etter den boken fikk forfatteren mange spørsmål om hvordan man skulle få tak i ekte, uforfalskede matvarer. Denne boken er ment som en guide til å finne fram til de genuine matvarene i butikken, også i kjedebutikker som Rema, Rimi og Kiwi. Forfatteren gir en gjennomgang av 150 matvarer og forklarer hvilke tilsetningsstoffer man skal se opp for, hvilke merker man trygt kan spise og hvor man kan få tak i de ekte varene dersom de ikke finnes i den lokale dagligvarehandelen.
ISBN
  • 9788243004917
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002032     2200373   4500
*001133432
*00520110222095131.0
*007ta
*008090511s2009       ||||e||||||||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788243004917$cNkr 299.00$qib.
*035  $a(NO-OsBA)0245666
*040  $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*041  $hswe
*082 4$a641.3$qNO-OsBA$25
*1001 $aNilsson, Mats-Eric$0(NO-TrBIB)7069278$4aut$81
*2400 $aÄkta vara
*24510$aEkte vare$bguiden til uforfalsket mat$cMats-Eric Nilsson ; oversatt og bearbeidet av Jan-Tore Egge
*2460 $aÄkta vara$iOriginaltittel
*264 1$aOslo$bSpartacus$c[2009]
*300  $a257 s.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aSvensker$bsv.$2bibbi$81
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$82
*500  $aOriginaltittel: Äkta vara
*501  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520  $aDette er oppfølgeren til boken "Den hemmelige kokken" som kom i 2008. Etter den boken fikk forfatteren mange spørsmål om hvordan man skulle få tak i ekte, uforfalskede matvarer. Denne boken er ment som en guide til å finne fram til de genuine matvarene i butikken, også i kjedebutikker som Rema, Rimi og Kiwi. Forfatteren gir en gjennomgang av 150 matvarer og forklarer hvilke tilsetningsstoffer man skal se opp for, hvilke merker man trygt kan spise og hvor man kan få tak i de ekte varene dersom de ikke finnes i den lokale dagligvarehandelen.
*65017$aMat$0(NO-OsBA)1111488$2bibbi$9nor
*7001 $aEgge, Jan-Tore$d1964-$0(NO-TrBIB)6090985$4trl$82
*8521 $h641.3$iN
*950 0$aMatlaging og matvarer$zMat$9nor
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=153595&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Volda folkebibliotek641.3 N