Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Rut og Knut ser på mat: pannekaker og poteter
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Rut og Knut ser på mat: pannekaker og poteter
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • b 641.3 R
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2005
Noter
  • "Gyldendals Juniorfakta" er en serie for nysgjerrige barn som vil vite mer om det meste. Bøkene forteller om barns virkelighet og hverdag med fakta, ordtak, eventyr, dikt og aktiviteter. I "Rut og Knut ser på mat" forteller de blant annet om krydder og kakao, sukker og salt, bordskikk og brødbaking. De ser på hvorfor vi blir sultne og hva som egentlig er i maten og hvor maten kommer fra. Spiser vi det samme i dag som de gjorde i gamledager og hva spiser de i andre land?
ISBN
  • 82-05-33136-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001583nam a22003014c 4500
*001142432
*00520220126142634.0
*007t|
*008050406b||||||||xx ||||j     |||||0 nob|d
*019  $ab,bu$bl
*020  $a82-05-33136-7$qib.
*035  $a(BIBBI)0153427
*041  $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.3
*090  $c641.3$dR
*096  $ab 641.3 R
*24500$aRut og Knut ser på mat$bpannekaker og poteter$ctekst: Mattias Danielsson ... [et al.] ; tegninger: Per Gustavsson, Annie Huldén, Stina Wirsén ; oversatt av Dagny Holm
*2461 $aRut & Knut tittar ut på mat$iOriginaltittel
*260  $a[Oslo]$bGyldendal$c2005
*300  $a44 s.$bill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*385  $mAldersgruppe$a6-8 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1002$2nortarget
*385  $mAldersgruppe$a9-10 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1003$2nortarget
*500  $aOriginaltittel: Rut & Knut tittar ut på mat
*5208 $a"Gyldendals Juniorfakta" er en serie for nysgjerrige barn som vil vite mer om det meste. Bøkene forteller om barns virkelighet og hverdag med fakta, ordtak, eventyr, dikt og aktiviteter. I "Rut og Knut ser på mat" forteller de blant annet om krydder og kakao, sukker og salt, bordskikk og brødbaking. De ser på hvorfor vi blir sultne og hva som egentlig er i maten og hvor maten kommer fra. Spiser vi det samme i dag som de gjorde i gamledager og hva spiser de i andre land?
*65017$aMatvarer og matlaging$2BS
*700  $aDanielsson, Mattias$d1973-$emedarbeider$4ctb$jsv.
*700  $aGustavsson, Per$d1962-$eillustratør$4ill$jsv.
*700  $aHuldén, Annie$eillustratør$4ill$jsv.
*700  $aWirsén, Stina$d1968-$eillustratør$4ill$jsv.
*7400 $aRut och Knut tittar ut på mat
*830 0$aGyldendals juniorfakta$v6
*950  $aMat$zMatvarer og matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Volda folkebibliotekb 641.3 R