Forfatter
Tittel Fermentering: mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002031 2200325 4500
*001144674
*00520160204125357.0
*007ta
*008151119s2016 a|||e||||||||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788202490560$cNkr 349.00$qib.
*035 $a(NO-OsBA)0459375
*040 $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*08204$a641.4$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aHammer, Gry$d1974-$0(NO-TrBIB)8005671$4aut$81
*24510$aFermentering$bmat og drikke for glade tarmer og gode smaker!$cGry Hammer ; fotografi: Nadin Martinuzzi
*264 1$a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016
*300 $a210 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*501 $aHar bibliografi, register
*520 $aSiden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aFermentering$ghjemmekonservering$0(NO-OsBA)1142399$2bibbi$9nor
*655 7$aKokebok$0(NO-OsBA)1166110$2bibbi$9nor
*7001 $aMartinuzzi, Nadin$d1969-$0(NO-TrBIB)10103884$4pht$81
*8521 $h641.4$iH$kq
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=232817&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening