Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Fra ovnen til bordet: enkle retter som passer seg selv
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Fra ovnen til bordet: enkle retter som passer seg selv
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 9788293311966
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00002453cam a2200445 c 4500
*001156500
*00520211022173804.0
*007ta
*008210415s2021    no a   e ||||||0| 0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788293311966$cNkr 449.00$qinnbundet
*035  $a(NO-OsBA)0614947
*040  $aNO-OsBA$bnob$erda
*041  $heng
*08204$a641.71$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aHenry, Diana$d1963-$0(NO-TrBIB)13064315$4aut$811$81
*24000$aFrom the oven to the table
*24510$aFra ovnen til bordet$benkle retter som passer seg selv$cDiana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen
*2463 $aFrom the oven to the table$bsimple dishes that look after themselves
*264 1$aOslo$bGursli Berg forlag$c2021
*300  $a240 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aEngelskmenn$beng.$2bibbi$81
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$82
*386  $mKjønn$af$811
*386  $mKjønn$am$812
*520  $aI denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aOvnsbakte retter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1137326$2bibbi$9nob
*65017$aOvnsbakte retter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1137326$2bibbi$9nno
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nob
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nno
*7001 $aBerg, Jon$d1964-$4trl$0(NO-TrBIB)5049913$812$82
*7001 $aErichsen, Dorthe E.$d1961-$4trl$0(NO-TrBIB)5011220$82$811
*8521 $h641.7$iH$kq
*950 0$aOvnsbaking$zOvnsbakte retter$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=327080&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Volda folkebibliotek641.7 H