Aubergine & tahini: hverdagsmat fra Tyrkia, midtøsten & bortenfor
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Aubergine & tahini: hverdagsmat fra Tyrkia, midtøsten & bortenfor
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2020
Noter
  • Dette er en bok om hjemmelaget hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og enkelte andre steder. I tillegg til oppskrifter inneholder boken informasjon om mennesker og matkultur, og opphavene til retter som har blitt laget i flere århundrer. En stor andel av oppskriftene er vegetariske, med for eksempel linser og kikerter som basis, og kjøtt er til en viss grad sett på som tilbehør. Oppskriftene inkluderer både retter som er raske og lette å lage og enkelte som tar lenger tid. Boken har fotografier av de ulike rettene, tatt av den tyrkiske matfotograf- og stylisten Bahar Kitapci. Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og driver bloggen «Et kjøkken i Istanbul», som ble kåret til beste nisjeblogg i 2016. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 9788202639112
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002254     2200361   4500
*001163010
*00520200218135900.0
*007ta
*008200109s2020    no a|||e||||||||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788202639112$cNkr 399.00$qinnbundet
*035  $a(NO-OsBA)0578931
*040  $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a641.59561$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aBergum, Vidar$d1981-$0(NO-TrBIB)1533887354143$4aut$81
*24510$aAubergine & tahini$bhverdagsmat fra Tyrkia, midtøsten & bortenfor$cVidar Bergum ; foto: Bahar Kitapci
*250  $a1. utgave
*264 1$aOslo$bCappelen Damm$c2020
*300  $a245 sider$billustrasjoner i farger
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*520  $aDette er en bok om hjemmelaget hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og enkelte andre steder. I tillegg til oppskrifter inneholder boken informasjon om mennesker og matkultur, og opphavene til retter som har blitt laget i flere århundrer. En stor andel av oppskriftene er vegetariske, med for eksempel linser og kikerter som basis, og kjøtt er til en viss grad sett på som tilbehør. Oppskriftene inkluderer både retter som er raske og lette å lage og enkelte som tar lenger tid. Boken har fotografier av de ulike rettene, tatt av den tyrkiske matfotograf- og stylisten Bahar Kitapci. Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og driver bloggen «Et kjøkken i Istanbul», som ble kåret til beste nisjeblogg i 2016. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zTyrkia$0(NO-OsBA)1125120$2bibbi$9nor
*65027$aMatlaging$zMidtøsten$0(NO-OsBA)1126830$2bibbi$9nob
*65027$aMatlaging$zMidtaustlanda$0(NO-OsBA)1126830$2bibbi$9nno
*655 7$aKokebok$0(NO-OsBA)1166110$2bibbi$9nor
*7001 $aKitapci, Bahar$0(NO-TrBIB)1512719457438$4pht
*7400 $aAubergine og tahini
*8521 $h641.59561$iB$kq
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=298361&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Ørsta folkebibliotek641.5956 Ber