Forfattar
Tittel Nydelig!: spennende mat full av smak
Medansvarleg
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Man trenger ikke gjøre vegetarianer av seg for at grønnsakene skal få litt bedre plass på tallerkenen. Fra sitt hjem i Istanbul har Vidar Bergum utforsket lokal matkultur. I denne boken har han satt sammen et rikholdig utvalg av det Midtøsten og middelhavsregionen har å by på av grønnsaksbaserte retter. Her kombineres nye og spennende smaker i salater, gryter og ovnsbakte måltider. Bruk råvarer fra nærbutikken og tilsett smaksbomber som harissa, za'atar eller granateplesirup. Oppskriftene kommer med god veiledning og tips til hvordan kjente og ukjente ingredienser skal tilberedes. For dem som gjerne vil ha fisk eller kjøtt til grønnsakene finnes det også råd. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00002557cam a2200397 c 4500
*001163013
*00520220224091804.0
*007ta
*008211201s2022 no a e ||||||0| 0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788202714970$cNkr 449.00$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBA)0642676
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a641.56360956$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aBergum, Vidar$d1981-$0(NO-TrBIB)1533887354143$4aut$81$811
*24510$aNydelig!$bspennende mat full av smak$cVidar Bergum ; foto: Bahar Kitapci
*250 $a1. utgave
*264 1$aOslo$bCappelen Damm$c2022
*300 $a232 sider$billustrasjoner i farger
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*386 $mKjønn$am$811
*520 $aMan trenger ikke gjøre vegetarianer av seg for at grønnsakene skal få litt bedre plass på tallerkenen. Fra sitt hjem i Istanbul har Vidar Bergum utforsket lokal matkultur. I denne boken har han satt sammen et rikholdig utvalg av det Midtøsten og middelhavsregionen har å by på av grønnsaksbaserte retter. Her kombineres nye og spennende smaker i salater, gryter og ovnsbakte måltider. Bruk råvarer fra nærbutikken og tilsett smaksbomber som harissa, za'atar eller granateplesirup. Oppskriftene kommer med god veiledning og tips til hvordan kjente og ukjente ingredienser skal tilberedes. For dem som gjerne vil ha fisk eller kjøtt til grønnsakene finnes det også råd. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aVegetarretter$gmatlaging$zMidtøsten$0(NO-OsBA)1202300$2bibbi$9nob
*65017$aVegetarretter$gmatlaging$zMidtøsten$0(NO-OsBA)1202300$2bibbi$9nno
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nob
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nno
*7001 $aKitapci, Bahar$4pht$0(NO-TrBIB)1512719457438
*8521 $h641.5$iB$kq
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/f29e89c3-c6a7-48d0-bb5e-b3713e481a64/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/f29e89c3-c6a7-48d0-bb5e-b3713e481a64/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=335205&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining