Forfatter
Tittel Den store glutenfrie brødboka: med alt du har savnet av deilig brødbakst... og mer til
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Det absolutt vanskeligste for glutenallergikere er å finne gode brød, noe nordmenn spiser mest av i løpet av uka. Denne boka er laget for deg som vil: - Lære å lage saftige brød som både smaker bedre og er mer næringsrike enn ferdigproduktene i butikk. - Lære å bake brød som hverken er tidkrevende eller vanskelige, med godt resultat. - Få inspirasjon til glutenfrie brød som følger dagens mattrender. Gled deg til sunne og smakfulle glutenfrie brød, som attpåtil er lette å lage og ikke koster skjorta. Blant oppskriftene finner du alt fra hverdagsvinnere til brød for fest. Med andre ord en komplett guide til vellykket, glutenfri brødbakst for alle anledninger.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 cam a22 c 4500
*001165250
*00520220917013329.0
*007ta
*008220812s2022 no a e ||||||0| 0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788284370736$cNkr 399.00$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBA)0662338
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a641.815$qNO-OsBA$223/nor
*096 $a641.81 F
*1001 $aFilolias, Yiannis$d1975-$0(NO-TrBIB)1560508703246$4aut$81$82$811
*24014$aDen store glutenfrie brødboka
*24514$aDen store glutenfrie brødboka$bmed alt du har savnet av deilig brødbakst... og mer til$cYiannis Filolias og Elisabeth Carlsen
*250 $a1. utgave
*264 1$aStavanger$bFrisk$c2022
*300 $a240 sider$billustrasjoner
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aGrekere$bgr.$2bibbi$81
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$82
*386 $mKjønn$am$811
*386 $mKjønn$af$812
*520 $aDet absolutt vanskeligste for glutenallergikere er å finne gode brød, noe nordmenn spiser mest av i løpet av uka. Denne boka er laget for deg som vil: - Lære å lage saftige brød som både smaker bedre og er mer næringsrike enn ferdigproduktene i butikk. - Lære å bake brød som hverken er tidkrevende eller vanskelige, med godt resultat. - Få inspirasjon til glutenfrie brød som følger dagens mattrender. Gled deg til sunne og smakfulle glutenfrie brød, som attpåtil er lette å lage og ikke koster skjorta. Blant oppskriftene finner du alt fra hverdagsvinnere til brød for fest. Med andre ord en komplett guide til vellykket, glutenfri brødbakst for alle anledninger.
*65017$aBaking$xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1137539$2bibbi$9nob
*65017$aBaking$xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1137539$2bibbi$9nno
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nob
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nno
*7001 $aCarlsen, Elisabeth$d1974-$4aut$0(NO-TrBIB)1560508703247$82$812
*7001 $aFilolias, Yiannis$d1975-$0(NO-TrBIB)1560508703246$tDen store glutenfrie brødboka
*8521 $kq$h641.81$iFIL
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/43964c51-2b85-42b5-8274-113f3cf6dcfc/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/43964c51-2b85-42b5-8274-113f3cf6dcfc/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening