Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Sopper - du kan spise
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Sopper - du kan spise
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 579.6 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2021]
Noter
  • Boka presenterer 40 grupper av nordiske matsopper som er enkle å kjenne igjen. Boka er rikt illustrert med fotografier, også av de uspiselige soppene som til forveksling kan ligne de spiselige, slik at man kan skille sortene fra hverandre. Her finnes også en mengde tips til plukking, håndtering og tilberedning av sopp. Jens H. Petersen er soppekspert og har blant annet undervist ved Aarhus universitet om sopp. Han er utdannet biolog. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-535-4767-1
Tilgjengelege
  • 0/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00002168cam a2200385 c 4500
*001168561
*00520210903073308.0
*007ta
*008210824s2021    no a   e ||||||0| 0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-535-4767-1$cNkr 159.95$qheftet
*035  $a(NO-OsBA)0624770
*040  $aNO-OsBA$bnob$erda
*041  $hdan
*08204$a579.61632$qNO-OsBA$223/nor
*096  $a579.6 P
*1001 $aPetersen, Jens H.$d1956-$0(NO-TrBIB)90388087$4aut$81$811
*24000$aSvampe - du kan spise
*24510$aSopper - du kan spise$cJens H. Petersen ; oversettelse og tilrettelegging til norsk: Lars Nygaard
*24614$aSopper - du kan spise$bfinn sopp i skog og åpne landskap : lær å gjenkjenne giftige sopper : tips til tilberedning
*264 1$aKolbotn$bBonnier Publications International$c[2021]
*300  $a157 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aDansker$bd.$2bibbi$81
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$82
*386  $mKjønn$am$811
*500  $a1. norske utgave 2018
*520  $aBoka presenterer 40 grupper av nordiske matsopper som er enkle å kjenne igjen. Boka er rikt illustrert med fotografier, også av de uspiselige soppene som til forveksling kan ligne de spiselige, slik at man kan skille sortene fra hverandre. Her finnes også en mengde tips til plukking, håndtering og tilberedning av sopp. Jens H. Petersen er soppekspert og har blant annet undervist ved Aarhus universitet om sopp. Han er utdannet biolog. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatsopp$0(NO-OsBA)1136844$2bibbi$9nob
*65027$aSoppretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1119254$2bibbi$9nob
*7001 $aNygaard, Lars$d1976-$4trl$0(NO-TrBIB)90716843$82$811
*8521 $h579.6$iP$kq
*996  $uhttps://bibbi21.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21&ID=326944&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Utlånt29.06.2024Volda folkebibliotek579.6 P