Forfatter
Tittel Aschehougs store grillbok
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken viser en av Sveriges fremste kokker at det meste kan grilles. Han innleder med en grillskole med praktiske råd om grillteknikker både for gass og kull. Her finner vi oppskrifter på grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr, supper, desserter og bakverk. I tillegg presenteres marinader, sauser og krydderblandinger. Grillboken er basert på norske og nordiske råvarer.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam a22 4c 4500
*00141378
*00520220126142039.0
*007t|
*008 b2011||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23940-3$qib.$cNkr 349.00
*035 $a(BIBBI)0267818
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.76$25
*096 $aq 641.76 Sve
*1001 $aSvensson, Paul$jsv.
*24510$aAschehougs store grillbok$cPaul Svensson ; foto: Jakob Fridholm ; oversatt av Jens Holmboe
*2461 $aPaul grillar$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bAschehoug$c2011
*300 $a184 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Paul grillar
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aI denne boken viser en av Sveriges fremste kokker at det meste kan grilles. Han innleder med en grillskole med praktiske råd om grillteknikker både for gass og kull. Her finner vi oppskrifter på grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr, supper, desserter og bakverk. I tillegg presenteres marinader, sauser og krydderblandinger. Grillboken er basert på norske og nordiske råvarer.
*65017$aGrillretter$gmatlaging$2BS
*700 $aFridholm, Jakob$efotograf$4pht$jsv.
*700 $aHolmboe, Jens$d1943-$eoversetter$4trl$jn.
*950 $aGrilling$zGrillretter$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening