Forfattar
Tittel Tinas beste: over 150 oppskrifter fra TV-programmene Mat
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne kokeboken presenteres mer enn 150 av den populære tv-kokken Tina Nordenströms oppskrifter. Svenske Tina er kjent for sin sprudlende og smittende matglede og byr i denne boken på alt fra fiskegrateng til banankake. Her finner vi med andre ord både skandinavisk tradisjonskost og mer eksotiske retter. Boken inneholder oppskrifter fra bøkene "Tinas mat", "Kjempegodt Tina" og "Tina". Målet med boken er å gi inspirasjon til nye eventyr på kjøkkenet.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 am a22 uc 4500
*00165497
*00520220126142654.0
*007t|
*008 b2009||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-516-3531-8$qib.
*035 $a(BIBBI)0250231
*082 4$qNO-OsBA$a641.5$25
*090 $bq$c641.5$dN
*096 $a641.5 Nor
*1001 $aNordström, Tina$d1973-$jsv.
*24510$aTinas beste$bover 150 oppskrifter fra TV-programmene Mat$cTina Nordstrøm ; [oversettelse: Hege Frydenlund og Bente-Lill og Terje Øygard]
*260 $aOslo$bSchibsted$c2009
*300 $a285 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aI denne kokeboken presenteres mer enn 150 av den populære tv-kokken Tina Nordenströms oppskrifter. Svenske Tina er kjent for sin sprudlende og smittende matglede og byr i denne boken på alt fra fiskegrateng til banankake. Her finner vi med andre ord både skandinavisk tradisjonskost og mer eksotiske retter. Boken inneholder oppskrifter fra bøkene "Tinas mat", "Kjempegodt Tina" og "Tina". Målet med boken er å gi inspirasjon til nye eventyr på kjøkkenet.
*65017$aSelskapsretter$2BS$1641.568
*700 $aFrydenlund, Hege$eoversetter$4trl$d1957-$jn.
*700 $aØygard, Bente-Lill$eoversetter$4trl$d1957-$jn.
*700 $aØygard, Terje$d1958-$eoversetter$4trl$jn.
*950 $aOppskrifter$zMatlaging$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining