Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Dette er en bruksbok som beskriver i tekst og bilder et utvalg av de mest vanlige artene i ferskvann og i saltvann, hvordan de kan fiskes og hvordan de tilberedes for å kunne lage mat som smaker. Faktabok for mellom-/ungdomstrinnet.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001937 2200409 4500
*00165598
*00520110224093433.0
*007ta
*008101104s2010 a|||j||||||||||0 nob|d
*019 $au,mu$bl
*020 $a9788292920183$cNkr 248.00$qib.
*035 $a(NO-OsBA)0263685
*040 $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*082 4$a799.12$qNO-OsBA$25
*082 4$a597$qNO-OsBA$25
*1001 $aBerg, Øivind$d1955-$0(NO-TrBIB)90651168$4aut$81
*24510$aFang & spis$cØivind Berg ; illustrasjoner: Erik Laukvik
*264 1$aTvedestrand$bBokbyen forl.$c[2010]
*300 $a111 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*385 $a11-12 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1004$2nortarget
*385 $a13-15 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1005$2nortarget
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*501 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $aDette er en bruksbok som beskriver i tekst og bilder et utvalg av de mest vanlige artene i ferskvann og i saltvann, hvordan de kan fiskes og hvordan de tilberedes for å kunne lage mat som smaker. Faktabok for mellom-/ungdomstrinnet.
*65017$aSportsfiske$0(NO-OsBA)1120694$2bibbi$9nor
*65027$aFisker$0(NO-OsBA)1113318$2bibbi$9nob
*65027$aFiskar$0(NO-OsBA)1113318$2bibbi$9nno
*7001 $aLaukvik, Erik$d1944-$0(NO-TrBIB)10055717$4ill$81
*7400 $aFang og spis
*8521 $h799.12$iB$kq
*950 0$aStangfiske$zSportsfiske$9nor
*950 0$aKasteslukfiske$zSportsfiske$9nor
*950 0$aFiske$xSport$zSportsfiske$9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=169280&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening