Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Grunnleggende ernæringslære
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Grunnleggende ernæringslære
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
Noter
  • Boken gir innføring i fagområdet ernæring og er oppdatert på sentrale områder innenfor nyere forskning. Hovedfokuset er samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Boken er tilpasset norske forhold, med blant annet norske næringsstoffanbefalinger. "Grunnleggende ernæringslære" er beregnet på studenter innen medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi. Den kan også gi et godt grunnlag for mer spesialiserte områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.
ISBN
  • 9788205395220
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001894     2200325   4500
*00165668
*00520120626150735.0
*007ta
*008091006s2009       a|||e||||||||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788205395220$cNkr 575.00$qib.
*035  $a(NO-OsBA)0250711
*040  $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*082 4$a613.2$qNO-OsBA$25
*1001 $aPedersen, Jan I.$d1936-$0(NO-TrBIB)90199994$4aut$81
*24510$aGrunnleggende ernæringslære$cJan I. Pedersen, Anette Hjartåker og Sigmund A. Anderssen
*264 1$aOslo$bGyldendal akademisk$c2009
*300  $a456 s.$bill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*501  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, noter, register
*520  $aBoken gir innføring i fagområdet ernæring og er oppdatert på sentrale områder innenfor nyere forskning. Hovedfokuset er samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Boken er tilpasset norske forhold, med blant annet norske næringsstoffanbefalinger. "Grunnleggende ernæringslære" er beregnet på studenter innen medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi.  Den kan også gi et godt grunnlag for mer spesialiserte områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.
*65017$aErnæring$gkosthold$0(NO-OsBA)1112822$2bibbi$9nob
*65017$aErnæring$gkosthald$0(NO-OsBA)1112822$2bibbi$9nno
*7001 $aHjartåker, Anette$d1967-$0(NO-TrBIB)90748424$4aut$81
*7001 $aAnderssen, Sigmund A.$d1961-$0(NO-TrBIB)90821222$4aut$81
*8521 $h613.2$iP
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=157948&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Volda folkebibliotek613.2 Ped