Forfattar
Tittel Spis riktig for din kropp: supersunt kosthold inspirert av Ayurveda
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kokeboken inneholder oppskrifter basert på ayurvediske prinsipper. Enten du ønsker å gå ned i vekt eller vil finne en diett som gir best mulig helse: Her kan du lære om maten du bør spise eller unngå i henhold til kroppstypen din. Boken hjelper deg å tilberede måltider med de riktige råvarene. Forfatteren er en populær tv-kokk bosatt i London.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 am a22 uc 4500
*00166449
*00520220126142644.0
*007t|
*008 b2011||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-33444-4$qh.
*035 $a(BIBBI)0266334
*041 $heng
*082 4$qNO-OsBA$a613.2$25
*082 $a641.5
*090 $c613.2$dA
*096 $a641.5 Ana
*1001 $aAnand, Anjum$jeng.
*24510$aSpis riktig for din kropp$bsupersunt kosthold inspirert av Ayurveda$cAnjum Anand ; oversatt av Mette-Cathrine Jahr ; fotografier av Lisa Linder
*2461 $aEat right for your body type$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2011
*300 $a160 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Eat right for your body type
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aKokeboken inneholder oppskrifter basert på ayurvediske prinsipper. Enten du ønsker å gå ned i vekt eller vil finne en diett som gir best mulig helse: Her kan du lære om maten du bør spise eller unngå i henhold til kroppstypen din. Boken hjelper deg å tilberede måltider med de riktige råvarene. Forfatteren er en populær tv-kokk bosatt i London.
*65017$aDiett$gkosthald$2BS
*6532 $aAyurvediske prinsipper
*6532 $aMatlaging
*6532 $aKokebøker
*6532 $aOppskrifter
*6532 $aSlanking
*6532 $aHelsekost
*6532 $aKroppstyper
*6532 $aSunn mat
*6532 $aErnæring
*700 $aJahr, Mette-Cathrine$d1948-$eoversetter$4trl$jn.
*700 $aLinder, Lisa$efotograf$4pht
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining