Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Raw delight: desserter, is, kaker, paier, kjeks - mmm!
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Raw delight: desserter, is, kaker, paier, kjeks - mmm!
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2011
Noter
  • Kokeboken inneholder oppskrifter på desserter og kaker med naturlige ingredienser. Gled deg til bringebærpai uten mel, smør og sukker, jordbærkake med mandelbunn, fylte epler, smoothies og mye, mye mer. Du trenger ikke velge mellom godt eller sunt! Alle oppskriftene er uten hvitt sukker, gluten og egg. "Raw food på norsk" av samme forfatter ble utgitt på norsk i 2010.
ISBN
  • 9788202336813
Tilgjengelege
  • 0/0
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00002390     2200457   4500
*00166463
*00520110308171052.0
*007ta
*008101220s2011       a|||e||||||||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788202336813$cNkr 399.00$qh.
*035  $a(NO-OsBA)0265684
*040  $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*041  $hswe
*082 4$a641.86$qNO-OsBA$25
*1001 $aPalmcrantz Aziz, Erica$d1977-$0(NO-TrBIB)1533887384319$4aut$81
*2400 $aRaw delight
*24510$aRaw delight$bdesserter, is, kaker, paier, kjeks - mmm!$cErica Palmcrantz Aziz, Irmela Lilja ; fotograf Anna Hult ; [oversatt fra svensk av Mette-Cathrine Jahr]
*2460 $aRaw delight$iOriginaltittel
*24604$aNaturlig godt$iUndertittel på omslaget
*264 1$a[Oslo]$bCappelen Damm$c2011
*300  $a125 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aSvensker$bsv.$2bibbi$81
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$82
*500  $aUndertittel på omslaget: Naturlig godt
*500  $aOriginaltittel: Raw delight
*501  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520  $aKokeboken inneholder oppskrifter på desserter og kaker med naturlige ingredienser. Gled deg til bringebærpai uten mel, smør og sukker, jordbærkake med mandelbunn, fylte epler, smoothies og mye, mye mer. Du trenger ikke velge mellom godt eller sunt! Alle oppskriftene er uten hvitt sukker, gluten og egg. "Raw food på norsk" av samme forfatter ble utgitt på norsk i 2010.
*65017$aDesserter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1112159$2bibbi$9nob
*65017$aDessertar$gmatlaging$0(NO-OsBA)1112159$2bibbi$9nno
*7001 $aLilja, Irmela$d1958-$0(NO-TrBIB)10019612$4aut$81
*7001 $aJahr, Mette-Cathrine$d1948-$0(NO-TrBIB)3091952$4trl$82
*7001 $aHult, Anna$0(NO-TrBIB)10019610$4pht$81
*7400 $aNaturlig godt
*8521 $h641.86$iP
*900 0$aAziz, Erica Palmcrantz$zPalmcrantz Aziz, Erica$9nor
*900 0$aPalmcrantz, Erica$zPalmcrantz Aziz, Erica$9nor
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=171067&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til