Tittel
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Boken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra det indiske kjøkken et. Her kan man bli inspirert til å lage småretter, risretter, karriretter, gryteretter, brød, grønnsakstilbehør og desserter. Boken gir også innblikk i hvordan geografi, klima, kultur og tradisjoner har bidratt til å skape en rik og variert matkultur.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001625 2200361 4500
*00168312
*00520110930124857.0
*007ta
*008110923s2011 a|||e||||||||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788202358136$cNkr 149.00$qib.
*035 $a(NO-OsBA)0274783
*040 $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*041 $heng
*082 4$a641.5954$qNO-OsBA$25
*2400 $aIndia
*24500$aIndia$c[oversettelse: Monica Faye]
*2460 $aIndia$iOriginaltittel
*264 1$a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2011
*300 $a255 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*4901 $aVerdens kjøkken
*500 $aOriginaltittel: India
*501 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520 $aBoken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra det indiske kjøkken et. Her kan man bli inspirert til å lage småretter, risretter, karriretter, gryteretter, brød, grønnsakstilbehør og desserter. Boken gir også innblikk i hvordan geografi, klima, kultur og tradisjoner har bidratt til å skape en rik og variert matkultur.
*65017$aMatlaging$zIndia$0(NO-OsBA)1124567$2bibbi$9nor
*7001 $aFaye, Monica$0(NO-TrBIB)11060881$4trl$81
*830 0$aVerdens kjøkken
*8521 $h641.5954$iI$kq
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=178383&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening