Forfatter
Tittel Sunn & sterk med protein: mat for muskler
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Dagens skjønnhetsideal er en sunn og sterk kropp. Muskler trenger protein, derfor finner du sunne, proteinrike og gode middager og desserter i denne boken. Sukker og hvetemel erstattes med sukrin og proteinpulver i dessertene, mens middagene er proppfulle av gode råvarer og spennende smaker. Boken inneholder artikler om kosthold og trening, ukemenyer og treningsprogrammer som skal gi resultater.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001725 2200337 4500
*00172423
*00520130130152609.0
*007ta
*008121204s2013 a|||e||||||||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788202400248$cNkr 349.00$qib.
*035 $a(NO-OsBA)0293670
*040 $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*082 4$a641.563$qNO-OsBA$25
*082 4$a646.75$qNO-OsBA$25
*1001 $aWeber, Kristine$d1982-$0(NO-TrBIB)13027615$4aut$81
*24510$aSunn & sterk med protein$bmat for muskler$cKristine Weber
*264 1$a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a158 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*501 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $aDagens skjønnhetsideal er en sunn og sterk kropp. Muskler trenger protein, derfor finner du sunne, proteinrike og gode middager og desserter i denne boken. Sukker og hvetemel erstattes med sukrin og proteinpulver i dessertene, mens middagene er proppfulle av gode råvarer og spennende smaker. Boken inneholder artikler om kosthold og trening, ukemenyer og treningsprogrammer som skal gi resultater.
*65017$aProteinrik kost$gmatlaging$0(NO-OsBA)1138779$2bibbi$9nor
*65027$aKroppsbygging $0(NO-OsBA)1117546$2bibbi$9nor
*7400 $aSunn og sterk med protein
*8521 $h641.563$iW$kq
*950 0$aBodybuilding$zKroppsbygging $9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=192743&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening