Uten melk: frisk med lavkarbo
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Uten melk: frisk med lavkarbo
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.563 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Boken er laget for dem som vil spise lavkarbomat, men som ikke tåler melk. Den inneholder oppskrifter på kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter - og naturligvis uten sukker og mel. Oppskrifter på sauser og dressinger får du også. Forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk. Hun opplyser om: laktoseintoleranse, melkeproteinintoleranse og melkeallergi, de ulike ingredienser som brukes i oppskriftene, gluten- og melkefri handleliste, hva du bør se etter når du leser matvarers ingredienslister, gode melkeerstatninger, smarte mattips for travle dager, når du er i selskap og på reisefot.
ISBN
  • 978-82-02-40239-6
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001704nam a22002654c 4500
*00186413
*00520220126142248.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-40239-6$qib.$cNkr 299.00
*035  $a(BIBBI)0293695
*082 4$qNO-OsBA$a641.563$25
*090  $bq$c641.563$dH
*1001 $aHexeberg, Sofie$d1960-$jn.
*24510$aUten melk$bfrisk med lavkarbo$cSofie Hexeberg, Tine Berg-Hansen ; fotograf: Solveig Grande
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300  $a111 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aBoken er laget for dem som vil spise lavkarbomat, men som ikke tåler melk. Den inneholder oppskrifter på kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter - og naturligvis uten sukker og mel. Oppskrifter på sauser og dressinger får du også. Forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk. Hun opplyser om: laktoseintoleranse, melkeproteinintoleranse og melkeallergi, de ulike ingredienser som brukes i oppskriftene, gluten- og melkefri handleliste, hva du bør se etter når du leser matvarers ingredienslister, gode melkeerstatninger, smarte mattips for travle dager, når du er i selskap og på reisefot.
*65017$aMelkefri kost$gmatlaging$2BS$2BS
*65027$aLavkarbodietter$gmatlaging$2BS$2BS
*700  $aBerg-Hansen, Tine$emedforfatter$4aut$jn.
*700  $aGrande, Solveig$eoversetter$4trl$jn.
*900  $aHansen, Tine Berg-$zBerg-Hansen, Tine$9nor
*950  $aKarbohydrater$zLavkarbodietter$0matlaging$9nob
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=508901&SU=6475$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Ørsta folkebibliotek641.563 Hex