Volda folkebibliotek og Hornindal bibliotek

Allergi og matintoleranse: håndbok for et godt liv
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Allergi og matintoleranse: håndbok for et godt liv
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.563 B
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Dette er en håndbok for deg med matallergi eller matintoleranse. Første del av boka inneholder informasjon om å leve med matallergier. Her gis blant annet en medisinsk gjennomgang av overfølsomhetsreaksjoner, en oversikt over hvilke substanser som kan gi reaksjoner og en gjennomgang av matmerking. Den andre delen av boka består av ca 350 oppskrifter og råd som kan forenkle hverdagen for dem som har allergier eller matoverfølsomhet. Her finner du oppskrifter uten ingredienser som gluten, melk, egg og nøtter.
ISBN
  • 978-82-93191-21-6
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001226 am a2200229uc 4500
*00198817
*00520220126142456.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-93191-21-6$qib.
*035  $a(BIBBI)0378957
*082 4$qNO-OsBA$a641.5631$25
*090  $c641.5631$dB
*096  $a641.563 B
*1001 $aBjerke, Marianne$jn.
*24510$aAllergi og matintoleranse$bhåndbok for et godt liv$cMarianne Bjerke, Svein Magnus Gjønvik, Roald Bolle
*260  $a[Oslo]$bKom$c2014
*300  $a285 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aDette er en håndbok for deg med matallergi eller matintoleranse. Første del av boka inneholder informasjon om å leve med matallergier. Her gis blant annet en medisinsk gjennomgang av overfølsomhetsreaksjoner, en oversikt over hvilke substanser som kan gi reaksjoner og en gjennomgang av matmerking. Den andre delen av boka består av ca 350 oppskrifter og råd som kan forenkle hverdagen for dem som har allergier eller matoverfølsomhet. Her finner du oppskrifter uten ingredienser som gluten, melk, egg og nøtter.
*65017$aAllergiretter$gmatlaging$2BS
*6532 $aDiett
*6532 $aErnæring
*6532 $aMatallergi
*6532 $aMatintoleranse
*6532 $aKosthald
*6532 $aKosthold
*6532 $aGlutenfri kost
*6532 $aMelkefri kost
*6532 $aMjølkefri kost
*6532 $aLaktoseintoleranse
*655 4$aKokebok
*700  $aGjønvik, Svein Magnus$emedforfatter$4aut$jn.
*700  $aBolle, Roald$emedforfatter$4aut$jn.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Volda folkebibliotek641.563 B