Forfatter
Tittel 100 retter og matopplevelser
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Trond Moi gir deg sine 100 beste retter og matopplevelser i denne boken. Han lar også leseren få et innblikk i hva som har formet ham som kokk: Hvilken kunstner betyr mye for ham? Hvem har gitt navn til Bølgen & Mois kjente hamburger? Hvilke hendelser fikk ham til å skjønne at det var kokk han ville bli? Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001177nam a22002294c 4500
*00134605
*00520220126142033.0
*007t|
*008041101b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a82-05-33079-4$qib.$cNkr 349.00
*035 $a(BIBBI)0149486
*082 4$qNO-OsBA$a641.5
*090 $c641.5$dM
*1001 $aMoi, Trond$d1969-$jn.
*24510$a100 retter og matopplevelser$cTrond Moi, medforfatter Morten Aamodt ; fotograf Mats Widén ; art director Kenneth Hansen
*260 $aOslo$bGyldendal fakta$c2004
*300 $a191 s.$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aTrond Moi gir deg sine 100 beste retter og matopplevelser i denne boken. Han lar også leseren få et innblikk i hva som har formet ham som kokk: Hvilken kunstner betyr mye for ham? Hvem har gitt navn til Bølgen & Mois kjente hamburger? Hvilke hendelser fikk ham til å skjønne at det var kokk han ville bli? Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
*65017$aSelskapsretter$2BS$2BS$1641.568
*700 $aAamodt, Morten$emedforfatter$4aut$jn.
*7400 $aEtt hundre retter og matopplevelser
*7400 $aHundre retter og matopplevelser
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=308577&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening