Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Riktig mat kan bidra til et sunt hjerte. "Godt for hjertet" inneholder mer enn 100 inspirerende oppskrifter på hjertesunn mat. Rettene er komponert slik at de inneholder lite fett, salt og sukker, og smakstilsetninger som friske urter, krydder, presset sitronsaft, eddik og sennep er brukt for å gi smak og konsistens. For å gjøre hjertesunn mat fristende - også for gourmeter, er mange av oppskriftene hentet fra Middelhavet, Midtøsten, India og Sørøst-Asia. Oppskriftene er inndelt i frokost, supper, småretter, hovedretter, salater, desserter og tilbehør. Boken innledes med en kostveiledning for den som vil forebygge eller lever med hjertelidelser.Boka er tidligere utgitt i 2001.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001890nam a22003134c 4500
*00142766
*00520220126142121.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-33560-1$qh.$cNkr 99.00
*035 $a(BIBBI)0262681
*041 $heng
*082 4$qNO-OsBA$a641.5631$25
*090 $c641.5631$dS
*1001 $aSchwartz, Oded$jisr.
*24510$aGodt for hjertet$cOded Schwartz ; [oversettelse: Irene Inman Tjørve]
*2461 $aThe healthy heart cookbook$iOriginaltittel
*2463 $aThe healthy heart cookbook
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2010
*300 $a128 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $a1. norske utg.: Oslo : Damm, 2001 med tittel: Hjertekokeboka
*500 $aUndertittel på omslaget: Deilig mat med lite fett og salt
*500 $aOriginaltittel: The healthy heart cookbook
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aRiktig mat kan bidra til et sunt hjerte. "Godt for hjertet" inneholder mer enn 100 inspirerende oppskrifter på hjertesunn mat. Rettene er komponert slik at de inneholder lite fett, salt og sukker, og smakstilsetninger som friske urter, krydder, presset sitronsaft, eddik og sennep er brukt for å gi smak og konsistens. For å gjøre hjertesunn mat fristende - også for gourmeter, er mange av oppskriftene hentet fra Middelhavet, Midtøsten, India og Sørøst-Asia. Oppskriftene er inndelt i frokost, supper, småretter, hovedretter, salater, desserter og tilbehør. Boken innledes med en kostveiledning for den som vil forebygge eller lever med hjertelidelser.Boka er tidligere utgitt i 2001.
*65017$aHjertesykdommer $xErnæring$gmatlaging$2BS$2BS
*700 $aTjørve, Irene Inman$d1959-$eoversetter$4trl$jn.
*7400 $aDeilig mat med lite fett og salt
*830 0$aGod helse
*900 $aInman Tjørve, Irene$zTjørve, Irene Inman$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=484806&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening