Pym Pettersons mislykka skoletur
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Pym Pettersons mislykka skoletur
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Year
 • 2012
Summary, etc
 • Pym og klassekameratene har gledet seg til overnattingstur i skogen. De skal bygge gapahuk, grille pølser og overnatte under åpen himmel, men da læreren Hilde brekker beinet etter en påkjørsel der gjerningsmannen stikker av, stepper skolens mest beryktede lærer, den grufulle Gunnar "Glefset" Glefsdal inn som vikar. I stedet for å glede seg, begynner Pym å grue seg. Samtidig har Sigmund og Sanna snart bursdag. Pym vet ikke hva hun skal finne på i bursdagsgave. Sanna er blitt kristen og så uselvisk at hun bare ønsker gave til et veldedig formål. Sigmund ønsker seg Ninjasverd. Pym har ikke råd til å kjøpe det, men når Glefsdal organiserer spikking på skoleturen, finner Pym ut at hun skal forsøke å spikke et sverd til ham. Den som spikker mot seg blir utvist fra skolen, truer Glefsdal, men han har nok ikke prøvd å spikke et Ninjasverd. Pym er bare nødt, selv om Glefsdal bare virker mer og mer truende. Pym begynner å undre på om det var Glefsdal som kjørte ned Hilde. Og så glipper kniven. Fortelling for mellomtrinnet.
ISBN
 • 978-82-05-42143-1
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
Continued from
*00001552nam 22001811 450
*00169220
*00520121107070500.0
*008    2012      j     10nob 2
*015 $a0284672$bBIBBI
*019 $abu,u$bl$dR$etd
*020 $a978-82-05-42143-1$bib.$cNkr 249.00
*100 0$aLinde, Heidi$d1973-$jn.
*24510$aPym Pettersons mislykka skoletur$cHeidi Linde
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2012
*300 $a147 s.
*520 $aPym og klassekameratene har gledet seg til overnattingstur i skogen. De skal bygge gapahuk, grille pølser og overnatte under åpen himmel, men da læreren Hilde brekker beinet etter en påkjørsel der gjerningsmannen stikker av, stepper skolens mest beryktede lærer, den grufulle Gunnar "Glefset" Glefsdal inn som vikar. I stedet for å glede seg, begynner Pym å grue seg. Samtidig har Sigmund og Sanna snart bursdag. Pym vet ikke hva hun skal finne på i bursdagsgave. Sanna er blitt kristen og så uselvisk at hun bare ønsker gave til et veldedig formål. Sigmund ønsker seg Ninjasverd. Pym har ikke råd til å kjøpe det, men når Glefsdal organiserer spikking på skoleturen, finner Pym ut at hun skal forsøke å spikke et sverd til ham. Den som spikker mot seg blir utvist fra skolen, truer Glefsdal, men han har nok ikke prøvd å spikke et Ninjasverd. Pym er bare nødt, selv om Glefsdal bare virker mer og mer truende. Pym begynner å undre på om det var Glefsdal som kjørte ned Hilde. Og så glipper kniven. Fortelling for mellomtrinnet.
*521 $aGod, leselig skrift
*655 2$aHumoristisk$2BS$9nor
*78000$tPym Pettersons mislykka familie
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

På overnattingstur i skogen med lærer Gunnar "Glefset" Glefsdal, skolens desidert sinteste og skumleste lærer -- han som Sigmund sier har vært leiemorder i Sibir! Hjelp! Lattervekkende, skummel, livsbejaende, klok, sprudlende oppfølger til "Pym Pettersons mislykka familie". Pym og de andre har gledet seg til overnattingstur i skogen bygge gapahuk, grille pølser og overnatte under åpen himmel, men da læreren Hilde brekker beinet etter en påkjørsel der gjerningsmannen stikker av, stepper skolens mest beryktede lærer, den grufulle Gunnar"Glefset" Glefsdal inn som vikar. I stedet for å glede seg, begynner Pym å grue seg alvorlig. .Samtidig har Sigmund og Sanna snart bursdag. Hva skal Pym finne på i bursdagsgave?. Sanna er blitt kristen og så uselvisk at hun bare ønsker gave til et veldedig formål. Sigmund derimot ønsker seg Ninjasverd. Pym har selvfølgelig ikke råd til å kjøpe det, men når Glefsdal organiserer spikking på skoleturen, finner Pym ut at hun skal forsøke å spikke et sverd til ham. Den som spikker mot seg blir utvist fra skolen, truer Glefsdal, men han har nok ikke prøvd å spikke et Ninjasverd. Pym er bare nødt, selv om Glefsdal bare virker mer og mer truende. Hva hvis det var han som kjørte ned Hilde, tenker hun? Og så glipper kniven ?

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Ørsta folkebiblioteku Lin